Nethitel.hu-slider-banner-1

 

Nethitel.hu-slider-banner-3

Következő
Previous

Finanszírozás használt autóra

használ autó hitel

 

Merkantil bank autóhitellel most még kényelmesebben intézheti a használtautó vásárlását. Autóhitelét online is megrendelheti és akár a gépjármü átírásával sem kell törődnie, kérésére elintézzük Ön helyett.

  • Autóhitel kalkulátor
  • Gépjármű finanszírozás részletei
  • Autóhitel-igénylés feltételei
  • Autóvásárlás menete

 

  • Állapotfelmérés:

Amennyiben az Ön hitelképességét a bank megállapította, állapotfelmérést kér a megvásárolni kívánt gépkocsira, melyet az Eladó által megjelölt helyen és időpontban végeznek el kollégáink. Ez általában maximum 15 percet vesz igénybe, s ez is, mint a hitelbírálat, díjtalan az Ön számára.

 

  • Szerződéskötés:

Amennyiben mindent rendben talált a bank az állapotfelmérés során akkor a finanszírozás elfogadásra kerül és mi kinyomtatjuk a szerződést. A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat. Az önerő átadását a hitelbírálat után javasoljuk, ám legkésőbb a szerződéskötésig meg kell, hogy történjen a vételár ezen tételének megfizetése.

 

  • A gépjármű átvétele:

Az autóhitel folyósítása a gépjármű átírását követően történik, az átírt forgalmi engedély beérkezését követően, legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb a következő banki napon, az eladó bankszámlájára történő utalással folyósítjuk, vagy készpénzben adjuk át a hitelösszeget. A hitelösszeg megérkezését követően, vagy azzal egy időben veheti át a járművet az eladótól.

 

 


 

Igényeljen online autóhitelt! Számolja ki havi törlesztőrészletét online autóhitel kalkulátor segítségével és kérjen ajánlatot. Autóhiteleink elérhetőek Budapesten, de előzetes egyeztetés után bárhol az Országban igénybe veheti hiteleinket. Autóhitel kalkulátor >>>

FP Contact Kft. Cím:  1132 Budapest, Váci út 40.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00, Szombat - Vasárnap: ZÁRVA   Tel: 06 1/920-1610, Mobil: (20) 5555-030