Magánszemélyeknek

Vállalkozóknak

Cégeknek

Weboldalunkon kalkulátorunkkal kiszámolhatja pontosan, hogy az adott járművet milyen feltételekkel lehet, illetve érdemes finanszíroztatni.

Amennyiben elnyerte tetszését az ajánlat, az Érdekel az ajánlat gombra kattintva küldheti el érdeklődését, melyre egy munkanapon belül elküldjük hivatalos finanszírozási ajánlatunkat, vagy hívhatja közvetlenül autóhitel tanácsadó kollégánkat.

Miután megbeszéltük a finanszírozás összes paraméterét, Önnek első lépésként csak annyit kell tennie, hogy az elbíráláshoz szükséges dokumentumokat elküldi e-mail címünkre.

Ezt követően rögzítjük hitelkérelmét és bírálatra küldjük, melynek eredményéről maximum kb. 2 munkanapon belül értesítjük.

Ha az Ön hitelképességét a bank megállapította, állapotfelmérést kér a megvásárolni kívánt gépkocsira, melyet az Eladó által megjelölt helyen és időpontban végeznek el kollégáink.

A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat.

Az önerő átadását a hitelbírálat után javasoljuk, ám legkésőbb a szerződéskötésig meg kell, hogy történjen a vételár ezen részének megfizetése.

A hitel folyósítása a gépjármű átírását követően történik, az átírt forgalmi másolatának megküldése után, legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb a következő banki napon, az eladó bankszámlájára történő utalással folyósítjuk vagy készpénzben adjuk át a finanszírozott összeget.

A hitelösszeg megérkezését követően, vagy azzal egy időben veheti át a járművet az eladótól.