Magánszemélyeknek

Vállalkozóknak

Cégeknek

Elektronikus, telefonos, vagy személyes ajánlatkérés után a megadott adatok alapján elkészítünk Önnek egy kedvező kalkulációt.

Amennyiben tetszik Önnek az ajánlatunk, az irodában személyes találkozás alkalmával vagy elektronikus úton eljuttatott dokumentumok segítségével elindítjuk a hitelkérelmét. Amennyiben kereskedőtől veszi a gépjárművet, felvesszük az értékesítővel a kapcsolatot, ha magánszemélytől, akkor az Eladóval.

Pozitív bírálat esetén, készíttetni kell a gépkocsira egy független állapotfelmérést (átíráshoz célszerű bővített eredetvizsgát rendelni).

A gépkocsi állapotvizsgálata után a finanszírozási szerződés elfogadásra kerül és elég csak akkor aláírnia a feleknek a szerződést. A Finanszírozó elidegenítési és terhelési tilalmának (opció) bejegyzése és a gépjármű átírása után a kölcsön vagy a lízing összegét utaljuk az Eladóhoz, gépjármű fedezete mellett nyújtott kölcsön esetében pedig Önhöz (készpénzátvételre is lehetőség van). Amennyiben a gépjármű másik finanszírozó elidegenítési tilalma alatt áll, segítünk a törzskönyv kiváltásában, illetve az új tulajdonos névre íratásában.